Kırgız Meclis Başkanından Kültür Mahallesi’ne Ziyaret

Kırgız Cumhuriyeti Meclis Başkanı Çınıbay Tursunbekov, Kırgızistan Türkiye Büyükelçisi İbrahim Junusov Kırgız milletvekilleri Türk Dünyası Kültür Mahallesi’ni ziyaret etti.

Kırgız Meclis Başkanından Kültür Mahallesi’ne Ziyaret

Kırgız Cumhuriyeti Meclis Başkanı Çınıbay Tursunbekov,  Kırgızistan Türkiye Büyükelçisi İbrahim Junusov  Kırgız milletvekilleri Türk Dünyası Kültür Mahallesi’ni ziyaret etti.

Kırgız Meclis Başkanı Tursunbekov, Türk Dünyası Kültür Mahallesi’nde bulunan kültür evlerini inceledikten sonra Kırgızistan kültür evinin kısa bir zaman diliminde Kırgızistan İstanbul Başkonsolosluğu öncülüğünde yenileneceğini belirtti.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR A.Ş.YE TEŞEKKÜR EDERİZ

Konuk Meclis Başkanı Tursunbekov yaptığı konuşmada: “Bugün bizleri burada ağırladığınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Kardeş toplulukları bir arada ve böyle güzel bir kültür parkında ortak kültürlerimizi sergileyerek burada yaşayan kardeşlerimizle buluşturduğunuzdan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn.Kadir Topbaş’a ve Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Kütük’e çok teşekkür ederiz. Biz Türkiye’ye geldiğimizde kendi evimizde, kendi ülkemizde olduğumuzu her daim görüyoruz.” Dedi.

Ziyaret, toplu halde hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.